Šaty jako rituál - jak na to?

Milá Bohyňko, věřím, že každá věc nese určitou vibraci, energii ...

Proto jsem pro tebe sestavila tento krásný rituál ve kterém Tě nabádám k tomu, aby sis do svých nových šatů vložila záměr.

Věřím, že pokud do svých nových šatů vložíš záměr, tak vždy, když si je oblečeš,  budeš se cítit božsky, krásně, milovaně, v bezpečí, nádherně, svůdně, neodolatelně... Nebo jakkoliv Tě napadne a tento záměr se naplní pokaždé, když si šaty oblékneš.

Užij si tento krásný ženský rituál, který má být oslavou naší krásy a povznese tvé šaty na jinou úroveň.

Při rituálu šaty nešetři a vlož si do nich vše, co si přeješ.

Já Ti má milá z celého srdce přeji, aby ses v těchto šatěch cítila božky pokaždé, když si je oblečeš.

S láskou Nikol.

1) Už rozbalování těchto šatů může být výjmečné, dopřej si čas pro sebe, připrav si lahodný nápoj (doporučuji kakao) a pusť se do rozbalování svého balíčku...

Každý balíček je ovoněný vůní různých aroma směsí BOHYNÍM... Přivoň ke svým novým šatičkám, voní? Co v tobě tato vůně vyvolává za pocity?

2) Zamiluj se do svých nových šatů vyjmi je z balíčku a pokud máš doma nějaké oblíbené vykuřovadlo, tak ho neváhej použít a šatičky klidně vykuř. Přeci jen šatičky cestou k tobě prošly rukama několika lidí a teď je čas si je očistit, než do nich začneš vkládat svůj záměr.

3) A teď ta nejúžasnější část. Obleč si šaty na sebe. Užij si jejich oblékání a naciť se na to, jak si přeješ, aby ses cítila pokaždé, když si tyto šaty budeš oblékat, když je budeš nosit, když v nich budeš tančit létem nebo proplouvat zimou.

4) Pokud se Ti lépe vizualizuje, když vidíš slova napsaná neváhej si vzít papír a vypsat si všechny pocity a přání, jak se v těchto šatech chceš cítít. Pokud papír nepotřebuješ jen si sedni, nebo klidně tanči, zavři si oči nebo se na sebe dívej do zrcadla a potichu nebo nahlas si říkej afirmace, jak se v šatech cítíš. V tomto bodě si dopřej strávit kolik času potřebuješ. Hlavně si to užij!

5) Poděkuj si! Poděkuj si za to, že sis dopřála krásný nový kousek, ve kterém se budeš cítit Božsky. Poděkuj si za to, že jsi úžasná žena. Užij si tento moment a až budeš připravena vrať se do tady a teď.

Děkuji Ti Bohyňko, že ses rozhodla tento rituál si dopřát a udělat tak ze svých šatů neobyčejný kousek plný pozitivní energie.

Budu moc ráda, když se se mnou a dalšími Bohyňkami podělíš o svůj zážitek, průběh rituálu nebo svou fotku v šatičkách.

Vždy si vážím každého označení a hlavně je nádherné vidět, jak každá žena září. 

S láskou a pokorou, Nikol.